wraps med skinke og ost
Jeg bruger wraps som nem tag-med-mad. Jeg pakker dem i min datters frugt (til klokken 10), fordi de er hurtige og nemme at spise. Hun foretrækker sin uden løg og skinke, men jeg er mest til denne version.
Brug gerne øko og fuldkornstortillas og helst økopålæg (så er der ikke så meget ballade i). Men alt kan rulles! En rest kylling, kød, grillet grønt – anything.
Her er 4 wraps
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. flydende honning
1 spsk. hvidvinseddike
½ dl koldpresset rapsolie
salt og peber
DESUDEN
100 g revet cheddar
100 g røget skinke
4 grove tortillaer
1 lille salathoved, plukket
1 avokado i skiver
evt. 1 rødløg i tynde både
Bland sennep, honning, eddike og olie, og smag til med salt og peber. Kom den revne ost på tortillaerne, og lun dem i ovnen eller i mikroovnen, til osten er smeltet. Kom kalkun, salat, avokado og løg i, og dryp med dressingen. Rul dem, og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Har du mere lyst til en snasket wrap med spicy svin? Tjek louisalorang.dk
Jeg har forsøgt at opstøve majstortillas, men uden held. Kender du nogle steder, hvor man købe dem? Vil så gerne smage….