bananbrød

fish fingers

Hjemmelavede fish fingers holder totalt! Men okay – det gør alt i panko vel…..

Køb den sprøde, japanske rasp hos asiatiske købmænd. Det ER ikke det samme at bruge en almindelig rasp.

 

Opskriften her er til 2-3 personer og bør laves med børn!

 

FRITTER
600 g søde kartofler
1-2 spsk. olivenolie
salt

FISHFINGERS
300 g lyssej i grove strimler
1 dl mel
1-2 æg, pisket
grov rasp eller pankorasp
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 fed hvidløg, hakket
rigeligt olie til stegning
salt

DIP
200 g yoghurt
2 tsk. dijonsennep
1 dl ærter, optøede
1 håndfuld mynte
1 håndfuld bredbladet
persille
salt
TILBEHØR
citronbåde
evt. salat og brød

Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Bag dem ved 220° i 25-30 minutter, til de er gennemtilberedte. Afslut gerne med grill.

Vend fisken i mel og æg og til slut i en blanding af rasp, persille og hvidløg. Steg den gylden i rigeligt olie på en varm pande, og krydr med salt.

Blend yoghurten i en minihakker/foodprocessor med sennep, ærter, mynte, persille og salt.

Servér straks søde kartofler og fish fingers med citronbåde og evt. salat og brød

 

Opskrift og styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bananbrød