mazarinkage med rabarber

små kokosmakroner

Det er altid masser af gode ting at sige om økoprodukter. Men øko kokosmel er ikke bare bedre, det er et must!

Opskriften her giver 16 små kokosmakroner. Og ja, Selvklart kan ungerne selv lave dem.

 

100 g rørsukker
½ dl ahornsirup
150 g kokosmel
50 g mandler, grofthakkede
2 æg
100 g mørk chokolade

Varm sukker, sirup og kokos i en gryde. Rør i massen i ca. 5- 10 minutter, til den bliver sej i konsistensen. Tilsæt hakkede mandler, og lad massen afkøle en smule. Rør æg i, og form
massen til små toppe. Dyp gerne fingrene i koldt vand indimellem, så klistrer det knap så meget. Du skal have 16 stk. Bag makronerne i 10-15 minutter ved 200° (ikke varmluft).
Lad dem køle helt af på bagepladen. Smelt chokoladen over vandbad, og dyp makronerne i chokolade. Lad chokoladen størkne inden servering.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mazarinkage med rabarber