kardemomme mysli

kardemomme mysli

Jeg er ret vild med mysli. Men mest den knasende, syndige slags, fuld af honning og ballade.

Denne mysli er sød, sprød og har fået et kys af ahornsirup. Den er okay-sund og kommer på bordet både hverdag og weekend, sammen med bær og yoghurt hjemme hos mig.

Lad ungerne lave den selv! Husk blot at der er stor forskel på ovne, så hold altid øje.

 

1 glas

 

Mysli

200 g grov valsede havregryn

100 g hel boghvede

100 g mandler

100 g græskarkerner

1 tsk stødt kanel

2-4 tsk stødt kardemomme

½ tsk salt

½ dl ahornsirup

evt. 50 g hakket mørk chokolade

 

Bland havre med boghvede, mandler, græskarkerner, kanel, kardemomme og salt. Vend ahornsirup i og bred det hele ud på bagepapir på en bageplade.

Tør myslien i en 120 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca.45-60 minutter. Vend rundt i myslien undervejs. Lad den køle helt af og opbevar den i en lufttæt beholder indtil brug (eller i op til 1-2 uger).

 

Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk og altfordamerne.dk 

Skriv et svar