kakao & hasselnøddeis

Spaghetti med kødboller

Husk at du stadig har mulighed for at vinde en Philips Pastamaker her på bloggen! Jeg trækker en vinder den 29. maj.

 

Her er en klassikker indenfor pasta – Spaghetti med kødboller.

 

Opskriften her er til 2-3 personer

 

KØDBOLLER
400 g hakket svinekød
1-2 tsk. salt
peber efter smag
½ dl revet parmesan
50 g brødkrumme eller rasp
1 dl mælk
1 æg
olivenolie

SAUCE
2 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
5 dl mosede tomater
1 håndfuld oregano, hakket
salt
peber
et nip sukker

TILBEHØR
250 g frisk(lavet) pasta
salt
høvlet parmesan
plukket oregano
salat
olivenolie
eddike

Rør kødet med salt og peber. Kom parmesan i, og kom brødkrummen i mælk. Rør krumme og mælk i farsen, og rør farsen, til den er samlet. Tilsæt ægget, og rør igen, til farsen er samlet. Form farsen til kødboller, og steg dem gyldne og gennemstegte i olivenolie på en varm pande.

Sautér imens hvidløg i en smule olivenolie, uden at det tager farve. Kom mosede tomater på, og lad saucen simre i 5-10 minutter. Smag til med oregano, salt, peber og måske en smule sukker.

Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den al dente. Dræn vandet fra, og vend pastaen med det meste af tomatsaucen. Anret pastaen med kødboller på toppen og det sidste tomatsauce over. Top med parmesan og oregano, og servér straks med salat til.

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kakao & hasselnøddeis