vanilje parfait

peter lieps

Smørebrød er noget af det bedste jeg ved. Både da jeg var barn og som voksen.

Reglen er, at er man i tvivl om, hvad man skal spise til frokost,  er smørrebrød altid det gode valg!

Det er ikke sååå tit jeg kommer ud og spiser smørrebrød længere, og det er slet ikke noget mine unger finder super naturligt. De er mere vant til nudelsupper, fish and chips, butter chicken eller andet, hvis vi spiser ude.  Men heldigvis er de ved at blive små fans af smørrebrød også!

Sidst vi spiste smørrebrød var hos Peter Lieps i Dyrehaven.

Beliggenheden er skøn, maden klassisk og frisk og uden at stikke i nye eller moderne retninger og uden dog heller at overraske, hverken positivt eller negativt. Men et spisested (nærmest) på Bakken, som man orker spise på!

Jeg nød en æggemad – kæmpe stor! OG min søn på 5 fik sig en ordentlig portion fiskefrikadeller med, noget så eksotisk, som remoladesauce!

Vi var begge glade og kampklar til at indtage Bakken, efter denne simple frokost!

Læs mere om Peter Liepst Hus her.

Se kort.

 

Tekst og foto: Louisa Lorang.

 

TIP: hvis du selv vil pakke en madkurv, kan du finde engangsservice i min shop 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vanilje parfait