selleri-lasagne de luxe

peanutbutter cookies

Det her er noget af det bedste jeg ved! Det søde, salte og fede sammen! Juhuuu! Her er ingen undskyldning for ikke at have ungerne med i køkkenet, hvis du laver disse. Og efter at salmonellaen er forduftet fra vores æg, er der heller ingen undskyldning for ikke at spise bare lidt af dejen rå! YUM!!!!

 

Vær opmærksom på at disse cookies ikke bager for meget. De må stadigvæk godt være bløde, når du tager dem ud af ovnen. Så får du skønne, let seje cookies ud af det.

 

Opskriften giver 10-12 styk (men kan nemt dobles!)

 

75 g blødt smør

225 g rørsukker

100 g grov peanutbutter

1 æg

225 g mel

½ tsk. natron

½ tsk. bagepulver

50 g mørk chokolade, groft hakket

50 g saltede peanuts, groft hakkede

 

Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine. Tilsæt peanutbutter og æg og pisk til massen er samlet. Bland mel, natron, bagepulver og rør melblandingen i smørret. Vend til sidst chokolade og hakkede peanuts i.

Tril dejen til 10-12 kugler. Læg dem på bagepapir, med god afstand, og tryk dem lidt flade med tre fingre. Bag dem ved 175 grader i 10-14 minutter. Lad dem køle af på pladen eller på en rist.

Spis kagerne lune eller lad dem køle helt af og pak dem i en kagedåse. Kagerne kan holde sig i 3-4 dage.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selleri-lasagne de luxe