Chokoladetærte med popcorn

Chokolade skeer til varm kakao

Jeg har aldrig været fan af, at smide en ske med chokolade på, i et glas med varm mælk. Det bliver bare ikke rigtig til kakao eller varm chokolade. MEN prøv at komme en chokoladeske i en varm kakao! Tilføj ekstra finesse og smag….

Lav dem til jer selv, eller køb fine, gamle skeer brugt og lav disse til fine julegaver (de er så nemme at dine unger kan lave dem, no problem!!!)

 

10-15 fine skeer, gerne forskellige

100 g mørk chokolade

100 g mælke chokolade

100 g hvid chokolade

pebermynte stokke eller bolcher

kaffebønner

tørret lavendel

 

Smelt chokoladerne hver for sig over vandbad.

Læg skeerne på et bræt. Jeg lagde sukkerknalder under skaftet på dem, for at få dem så vandrette så muligt, men brug tændstiksæsker, bøger eller lign.

Kom chokolade på skeerne og sprøjt gerne med en anden chokolade. Top med knuste pebermyntestokke, knuste kaffebønner eller tørret lavendel og lad chokoladen sætte sig.

Opbevar skeerne køligt indtil brug i op til 14 dage.

 

TIP: Prøv også med skumfiduser, tørrede hindbær, lakridspulver eller andet efter smag.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladetærte med popcorn