Fersken margarita (med eller uden alkohol)

Lakridsrodste

En lækker te uden te. Nyd den når det er koldest udenfor, eller servér den iskold når sommeren kommer igen.

1 økologisk citron

3-4 lakridsrødder

3 stjerneanis

1 dl mørk rørsukker eller muscovado

1 ½ liter kogende vand

 

Skær citronen i skiver. Bræk lakridsroden i stykker og kom begge dele i en gryde sammen med stjerneanis og muscovadosukker. Hæld 1 liter kogende vand på og lad det simre i 10 minutter.

Servér teen rygende varm, eller køl den ned og brug den som iste.

 

TIP: Du kan koge te på lakridsrødderne og stjerneanisen flere gange. Tilsæt mere citron, sukker og vand. Har du brug for et ekstra kick, kan du tilsætte ingefær til teen.

 

Opskrift & foto: Louisa Lorang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fersken margarita (med eller uden alkohol)