boghvedeknas

du kan købe hel boghvede i de fleste supermarkeder. De er super lækre kogte, måske i stedet for ris – eller ristede, som her i sødt selskab – lige til at toppe på yoghurten.

2 dl hel boghvede

lidt olivenolie

2 dl havregryn

1 spsk. stødt kardemomme

1 nip salt

5 spsk. flydende honning

 

Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande i 4-5 minutter. Kom havre ved og rist i yderligere ca. 1 minut.

Tilsæt kardemomme, salt og honning og lad det hele bruse op.

Hæld knaset over på bagepapir og lad det køle.

boghvedeknas

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find mine aller-sundeste opskrifter HVER uge i ALT for Damerne

One thought on “boghvedeknas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *