Rødgrød med kærne-fløde

Chiabowl med kokos og bær

Denne nemme morgenmad, kan med fordel laves dagen i forvejen og toppes lige inden servering.

Den er sød, blød og pæn! Og smager selvklart dejligt!

Vælg de bær du kan lide! Og er du ikke til kokos, så brug mandelmælk.

Opskriften er til 2 personer.

125 g hindbær

200 g jordbær

1 banan

1-2 bløde dadler (uden sten)

2 dl kokosmælk

1 dl chiafrø

1 nip salt

Topping:

hindbær og blåbær

lidt kokosflager

1 banan

1-2 tsk chiafrø

 

Bland bær, banan, dadel og kokosmælk sammen i en blender. Rør chiafrø i og sæt massen i køleskab natten over i to skåle. (tildækket).

Servér næsten morgen toppet med bær, kokos, banan og evt. lidt chiafrø

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Find mine opskrifter hver uge i ALT for Damerne

regi: Brostecopenhagen.dk med flere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødgrød med kærne-fløde