rabarbersaft isak

Sommerens bedste rabarbersaft

Det er nemt at lave sin egen rabarbersat. Så er du så heldig at have en rabarber i din have, der (liiige om lidt) bugner med stilke, så lav denne til dig og ungerne.

Voksne kan toppe med bobler i stedet for vand – hvis du er til det 😉

Opskriften er lavet til Vores Børn

Opskriften giver en stor flaske blandet saft. Venter du med at komme vand i den, kan den holde sig i 1-2 uger.

Find mange flere af mine opskrifter i mit online magasin: Lorang&Co

 

300 g rabarber

2 dl sukker

½ stang vanilje

½ liter vand

isterninger

danskvand eller koldt vand

Desuden:

Lime- & citronskiver

Sugerør

 

Kom rabarber, sukker, vanilje og vand i en kasserolle. Kog stille og roligt op i ca. 10 minutter. Sluk og lad lagen trække i 15 minutter. Sigt og sæt lagen kold.

Fyld rabarbersaft på en flaske, top med danskvand eller vand. Pak den i madkurven og servér evt. med lime- og citronskiver og sugerør.

 

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Skriv et svar