Tre overskuelige råd, til at få børn i køkkenet

Nemme hjemmelavede corndogs

Corndogs

Som helt ung boede jeg i Texas. Der var det helt almindeligt at snuppe en corndog i centeret, eller på vej til sport eller andet. Jeg fladt totalt for pølserne på pind, svøbt i sødlig, blød majsdej, og helst dyppet i gul amerikansk sennep.

Mine unger dypper dem i ketchup – og er vild med denne version lavet af små pølser! (de passer perfekt til en fødselsdagsfest by the way!)

 

OG ved du godt, at du kan finde mange fire opskrifter på min madblog og i mit magasin; Lorang & Co? Find begge lige her

 

Det skal du bruge:

2 ½ dl hvedemel

2 dl majsmel

1 tsk. sukker

2 tsk. salt

1 tsk. bagepulver

½ tsk. natron

1 æg

3-3 1/2 dl kærnemælk

20-25 brunchpølser (eller cocktailpølser)

olie til stegning

ketchup og amerikansk sennep

 

Sådan gør du:

Bland hvedemel, majsmel, sukker, salt, bagepulver og natron sammen. Pisk æg og kærnemælk og bland det i melblandingen.

Varm olien op. Den skal boble let, når du tester den f.eks. med et træspyd.

Sæt pølserne på lange træspyd og dyp dem i dejen. Steg dem gyldne og gennemstegte i den varme olie, ca. 3 minutter.

Tag dem op, dryp dem af på køkkenrulle og servér dem straks med ketchup og sennep til.

 

TIP: Brunchpølser er liiige lidt større end cocktailpølser. De fås i mange supermarkeder, men finder du dem ikke, kan du sagtens bruge cocktailpølser.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre overskuelige råd, til at få børn i køkkenet