Copenhagen Contemporary

Rabarber & hindbær sorbet

Igår lavede jeg den her mega lækre rabarber & hindbær sorbet, som virkelig giver en god sommerfornemmelse.

 

I skal bruge:

600 g rabarber

300 g hindbær

550 g sukker

1 liter vand

125 g glukose (ca. 1 ½ dl)

2 spsk citronsaft

tip:

hvis man ikke har glukose kan man også bruge honning.

I skal gøre:

Snit rabarberne groft og kom både hindbær og rabarber ned i en gryde med sukker, vand og glukose. Kog det hele op ved svag varme i 40 minutter. Sluk og lad det trække i 20 minutter. Sigt gennem et etamine eller et ostelærred. Lad det står stille og roligt og dryppe, uden at presse. kassér rabarberne og sæt lagen på køl. kør den kolde lage i en ismaskine (eller fyld det i en form) og opbevar i fryseren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Contemporary