Super snasket (sund) brownie

Spaghetti cabonara style

Et must! Alle bør kunne lave en mere eller mindre original cabonara! Kan du det, får du altid de sødeste (og pæneste) kærester.

Så husk også at få lært det til dine unger ❤

 

Cabonara

Cabonara

Opskriften er til 2 personer

250 g tørret spaghetti
100 g pancetta (eller god bacon)
50 g parmesan
50 g pecorino
2 æg
salt og peber
Desuden:
Blandet salat
Lidt citronsaft
Lidt olivenolie
Salt og peber
Sæt vand over i din el kedel til spaghetti.
Skær panchettaen i strimler og steg den på en tør, varm pande, til den er sprød og lækker.
Tag den af panden og hæld fedtet fra panden.
Kog pastaen i rigeligt og kogende vand.
Riv begge slags ost.
Pisk æggene sammen og pisk osten i. Krydr med salt og peber.
Dræn vandet fra pastaen (gem lidt vand) og kom pastaen i den varme pande. Kom æggemassen på
og varm det hele ved meget lav varme, til osten smelter.
Pas på, at det ikke får for meget varme, så koagulerer æggene og du får røræg i stedet for en dejlig
cremet sauce, så hellere tage panden af lidt før!
Smag til med salt og peber og vend panchetta i.
Servér straks med salat til.

Opskrift:

foto: Maria Warnke Nørregaard & Louisa Lorang

TIP: panchetta er italiensk, saltet svinekød, der ikke er røget. Find det i supermarkedet, hos din
yndlings italiener eller brug god bacon i stedet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super snasket (sund) brownie