wagamama

yoghurt med mango og kakaoknas

Du kan både serverer denne yoghurt-basse som morgenmad eller som dessert.
Og lav endelig masser af choko müsli, den er virkelig et hit!

Som sædvanlig, kan du sagtens sende ungerne i køkkenet selv! Også selvom de kun vil lave müsli.

 

Opskriftten er til 4 personer

 

MANGOCOULIS

1 meget moden mango

½ – spsk. agavesirup

1 tsk. limesaft

KNAS & YOGHURT

1 dl havregryn

½ dl hakkede mandler

1 tsk. smør

1 spsk. kakao

2 spsk. honning

1 nip salt

2 spsk. kakaonips

1 liter tyk yoghurt eller skyr

 

Skær siderne af mangoen (udenom den flade sten i midten. Skær skrællen af og blend kødet

i en foodprocessor (eller med en stavblender.), til coulisen er glat. Smag til med agave og lime.

Rist havregryn og mandler i et par minutter på en tør pande. Kom smør, kakao, honning og salt på panden og rist i et minut eller to mere. Hele tiden under omrøring.

Hæld pandens indhold på et stykke bagepapir og lad det køle helt. Vend kakaonips med müslien.

Anret yoghurt med mango colis og kakaomüsli og nyd det som morgenmad, dessert eller mellemmåltid.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

 

Opskriften har tidligere været bragt i Alt for Damerne, hvor jeg hver uge kommer med bud på  lækre og sunde retter.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wagamama