cashew kakao

Jeg indrømmer, at jeg er vild med kakaomælk. Og faktisk (måske endnu mere) med kakao-soja-mælk.
Jeg er stadig skeptisk overfor hvor meget soja, jeg mener at man bør indtage, og så er det jo altid federe at lave tingene selv!
Så her er opkriften på en fed, smækker cashew kakao, der måske tager 1 1/2 minut at lave!
Kakaoen kan laves et par timer før brug og opbevares i køleskab. – malt kan i øvrigt undlades.
Opskriften giver 3-4 glas
½ dl cashewnødder
2-3 bløde dadler
2 spsk. kakao
1 tsk. maltpulver
1 tsk. vaniljepulver
½ avocado
4-5 dl iskoldt vand
Blend hele balladen i en blender. Kom måske 3-4 dl vand i til at starte med, så du bedre kan justerer tykkelsen. Jeg blender i ca. 1 minut.
Nyd den med isterninger eller uden.
Opskrift & Styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer endnu