rødbede falafler

yatai – copenhagen streetfood

Jeg bor på Christianshavn. Og jeg kan (nok endda uden at fornærme mange) godt indrømme, at det er ikke er verdens navle for god take-away! Der er faktisk ikke noget jeg gider spise (udover at jeg er vild med at hænge på Morgenstedet på Christiania en dejlig sommerdag). Men da Papirøen åbnede op og Copenhagen Streetfood smækkede dørene op til en bunke små madboder, så ER der faktisk noget jeg har lyst til!

Ny på banen i hallen og klart en af mine favoritter er YATAI af Jens Rahbek. Yatai er grillede spyd – alt fra laks til lever, og med smækker dressing og gear. Jeg synes det er skønt!

Jeg er en sulten dame, så da jeg sidst var forbi så min tallerken sådan ud; 5 spyd, japansk kartoffelsalat og tangsalat (jeg droppede ris, så den er ikke helt typisk – og en smule dyrere end normalt). 100 kr. betalte jeg og var glad og mæt.

Ungerne lod sig ikke lokke af spyd den dag. De faldt i pizza-fælden. Men det er bestemt også helt i orden pizza, derude på Papirøen.

Følg med i hvad du kan spise og hvad der sker! Der er åbent og skønt! Også selvom det er vinter. (OG ungerne kan stå på løbehjul eller spille ved fodboldbordet, mens jeg spiser mere!!)

copenhagenstreetfood.dk

Tekst & foto: Louisa Lorang

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rødbede falafler