rispapir ruller med steak

madklubben – admiralgade

Man kan sige meget om de billige koncept restauranter, som både Madklubben og Cofoco har væltet byen med. Men effektivt det er det!

Sidst jeg var på Madklubben i Admiralgade, var det uden børn. Jeg skulle til et event og havde lige 1 time til middag med en veninde.

Vi bad om menuen (3 retter) men i en vegetarisk udgave. NO PROBLEM! Og vi fin smuk rødbede tatar og en dejlig hovedret med blomkålscreme, selleri og masser af dejlig smag og sprøde grøntsager. Fandme i orden! Desværre var jeg ikke vild med desserten som var en øllebrød med frossen fløde og orange. Men hold nu op! Ellers var jeg så glad og mæt.

Jeg kommer her også gerne med ungerne, fordi stemningen er fin og uformel, køkkenet hurtigt og ja, det koster jo ikke meget mere end en slimet shawarma!

Vi var to damer, der spiste 3 retter hver – og drak Pellegrino til. Vi betalte under 500 kr. til sammen! Det er sgu da rørende…….

 

Tekst & foto: Louisa Lorang

Find menu og info om madklubben, Admiralgade her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rispapir ruller med steak