la gloria, san antonio

selleri fritter

Dette er ubetinget den skønneste måde at spise selleri på ever! FRITTER! Æd selv en stærk chilimayo og ton ungernes ned, hvis nødvendigt.

Virkelig i orden junkfood!

Her er nok som snack til 3-4 personer

 

CHILIMAYO
2 dl god mayonnaise
1 spsk. chipotlesauce (el.a. chilisauce)
2-3 spsk. limesaft
salt

FRITTER
1 knoldselleri
salt
2 dl mel
2 æg, piskede
4-5 dl grov rasp, gerne pankorasp
rigeligt olie til stegning
mere salt

Rør mayonnaise med chipotlesauce, lime og salt.

Skræl sellerien, og kassér skrællen. Skær sellerien i grove stave, og drys med salt. Vend dem i mel, æg og rasp, og steg dem i rigelig og varm olie. De skal være gyldne og lækre. Det tager ca. 5 minutter. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér straks med chilimayo til.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

la gloria, san antonio