sprød æblesalat de luxe

Denne morgenmad er smækker nok til også at kunne bruges som dessert. Du kan også sagtens bare riste havregrynene og servere den med yoghurt og frugt.
Opskriften er til 2-3 personer
½ dl valnødder
2 dl havregryn
2 spsk. ahornsirup
1 nip salt
2 bananer
4 bløde dadler
½ ananas
1 grønt æble, gerne granny smith
2 spsk. peanutbutter
2 spsk. afskallede hampefrø
2 spsk. chiafrø
1 spsk. kakaonips
Hak nødderne groft. Rist havregryn på en tør, varm pande i et par minutter. Kom valnødder på og rist ganske kort. Tilsæt sirup og salt. Kog op og hæld det hele af panden.
Skær banan og dadler i skiver og ananassen i tern. Skær æblet i både og vend frugten sammen. Anret den i to dybe tallerkner. Top med sprøde havregryn og en klat peanutbutter. Drys med hampefrø, chiafrø og kakaonips og servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Jeg laver sunde opskrifter til Alt for Damerne HVER uge. Tjek også min blog louisalorang,dk
Ingen kommentarer endnu