mother

græskarbrød

Denne opskrift er virkelig sund. Nærmest så sund, at du kan smide græskarbrødet på morgenbordet med fin samvittighed.
Jeg er fan af det ristet og med et tykt lag koldt smør. Eller som tilbehør til ost.

Mine unger synes det er kage! Så win/win

Opskriften giver 1 brød

 

200 g græskarkød i tern

2-3 spsk. honning

2 æg

150 g fuldkornsmel

75 g mandelmel

1 tsk. bagepulver

2 tsk. stødt kanel

½ tsk. stødt allehånde

½ tsk. stødt muskatnød

1 nip salt

 

Kom græskarren i kogende vand og kog det mørt. Lad det køle af. Blend græskarkødet i en foodprocessor med honning og æg. (Pas på du ikke overpisker æggene, så mister de hæveevnen).

Bland fuldkornsmel, mandelmel, bagepulver, kanel, allehånde, muskatnød og salt sammen og vend det hele i græskarmassen.

Smør en rugbrødsform med smør og fyld græskarmassen i formen. Bag den ved 175 grader i ca. 35-40 minutter. Lad den køle lidt i formen. Vend den ud og servér den lun eller ristet.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter i ALT FOR DAMERNE, hver uge og på min blog LOUISALORANG.DK

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mother