bánh mí daily

bananbrød

Dette brød er nok nærmere en kage.

Spis den samme dag den er bagt, med et tykt lag chokolade på.

 

Opskriften giver 1 brød

 

150 g bløde dadler

50 g mandler

50 g blødt smør

2 modne bananer

½ dl rapsolie

½ dl agave

½ tyk stang vanilje, kornene

3 æg

150 g fuldkornsmel

50 g hvedemel

100 g mandelmel

2 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

2-4 spsk. limesaft

DESUDEN

100 g mørk chokolade

20 g smør

lidt hakkede valnødder

 

Blend dadler, mandler, smør, bananer, olie og agave sammen med kornene af ½ stang vanilje. Tilsæt æg og pisk kort. Vend fuldkornsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør blandingen i æggemassen. Kom lidt lime i og fyld massen i en sandkageform.

Bag den ved 175 grader i 50-60 minutter.

Tag kagen ud af formen og lad den køle af på en rist.

Smelt chokolade og smør og fordel det på kagen. Top med hakkede valnødder.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter i ALT FOR DAMERNE & på LOUISALORANG.DK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bánh mí daily