gæk gæk gæk

sprøde grøntsager med spinatdip

Nu bliver det virkeligt sundt. Men jeg er vild med denne dip og mine unger forsøger at blive det. Vil du have den mindre hippie-agtig og mere børnevenlig, kan du sagtens erstatte skyr med tyk yoghurt.

Den er skøn til at dyppe grøntsager i eller til at bruge som spread i en sandwich.

 

Opskriften er til 2-4 personer

 

2 fed hvidløg, i tynde skiver

olivenolie

200 g babyspinat

salt

150 g ricotta

100 g skyr

3-4 spsk. citronsaft

salt

Sautér løget i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på og lad den falde sammen. Krydr med salt, kom spinaten i en si og lad den dryppe af.

Blend  spinat, ricotta og skyr i en foodprocessor. Blend spinat i til sidst og smag til med citron og salt.

Servér dippen til sprøde grøntsagsstænger eller brug den som smørrepålæg f.eks. på ristet rugbrød.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gæk gæk gæk