sprøde grøntsager med spinatdip

Nu bliver det virkeligt sundt. Men jeg er vild med denne dip og mine unger forsøger at blive det. Vil du have den mindre hippie-agtig og mere børnevenlig, kan du sagtens erstatte skyr med tyk yoghurt.
Den er skøn til at dyppe grøntsager i eller til at bruge som spread i en sandwich.
Opskriften er til 2-4 personer
2 fed hvidløg, i tynde skiver
olivenolie
200 g babyspinat
salt
150 g ricotta
100 g skyr
3-4 spsk. citronsaft
salt
Sautér løget i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på og lad den falde sammen. Krydr med salt, kom spinaten i en si og lad den dryppe af.
Blend spinat, ricotta og skyr i en foodprocessor. Blend spinat i til sidst og smag til med citron og salt.
Servér dippen til sprøde grøntsagsstænger eller brug den som smørrepålæg f.eks. på ristet rugbrød.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer endnu