shuffelbooks

syltet ingefær

Det er så nemt at lave sin egen syltet ingefær (a la den du spiser til sushi). Fyr op for rødbeden, for at få den fede farve.

Spis den også gerne til fisk, i supper, på salater eller i en sandwich.

(1 glas)
2 dl sukker
2 dl lagereddike
200 g ingefær
2-3 skiver rødbede

Kog sukker og eddike op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. Skræl ingefæren, og skær den i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skold et glas, og kom ingefær og rødbede i glasset. Hæld den varme lage over, og lad ingefæren trække i mindst 1 døgn inden brug. Opbevar den uåbnet i køleskab i op til 1 måned.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shuffelbooks