frugt is

ferment

Forleden åbnede der endnu et sted i København, hvor man kan få bao. ( Bløde, dampede boller med ofte stærkt fyld af kød og grønt.)

Hos ferment ligger man (som navnet antyder) en ære i den fermenterede del – her kimchee. Ikke dårligt!

Jeg har hele denne graviditet cravet bao, så jeg var naturligvis forbi da de åbnede. Jeg nød en skøn, rustik bao, der dog gerne må sparke lidt mere røv, hvad chili angår, men som var fin, hjemmelavet og simpel. folkene bag har en holdning! De bruger kvalitetskød og taler om stop madspild. Det er altid en fornøjelse, når folk har taget stilling til det de serverer.

Prøv også en ramen, som jeg dog endnu har til gode! Den snupper jeg en dag jeg har min datter med, hun er nok Københavns største ramen fan!

Læs mere om ferment her.

Se kort.

 

Tekst og foto: Louisa Lorang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

frugt is