fish & chips - copenhagen streetfood

blåbær skyr

Denne morgenmad er lige mig! Den smager af ding, ding og ballade men er helt artig. Ungerne gider den også. Også som mellemmåltid eller dessert.

Husk at blende skyren med til sidst. Ellers risikerer du at slå den i stykker, så den mister sin gode, fede konsistens.

Top med knas hvis du vil, eller spis den som den er.

 

Opskriften her er til 2-3 personer

 

1 meget moden banan
2 bløde dadler, uden sten
125 g blåbær
400 g skyr

KNAS
½ dl rugflager
½ dl græskarkerner
½ dl mandler, groft hakkede

Flere blåbær til servering.

 

Blend banan, dadler og blåbær  i en foodprocessor. Blend skyr i til sidst.

Rist rugflager, græskarkerner og mandler i ovnen ved 185° i 7-10 minutter, til de er sprøde. Lad dem køle af på pladen. Bland blåbærpureen med skyr, og servér straks med ristet knas og blåbær.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på louisalorang.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fish & chips - copenhagen streetfood