mit cowgirl køkken

favorit drikkedunken!

Vi er storforbrugere af drikkedunke i vores familie! Alle bruger dem! i skolen, børnehaven, til juice-på-farten, til at tage med i gården, bilen, haven, tasken….all over.

For mig er det vigtigt at drikkedunken kan tåle opvaskemaskine (JA! der findes en del, der ikke tåler maskinen!), at den er nem at gøre ren, har stor åbning, så jeg kan komme dejlige ting i – som f.eks. bær, citrus, urter eller lign. der giver vandet den skønneste smag. Og så at den er fri for ballade, som f.eks. BPA.

Vores favorit pt. er fra Eva Solo og koster ca. 170 kr. Se den her og køb den hos isenkræmmere, stormagasiner og masser af andre steder.

Jeg fylder gerne citrus, æble, krydderurter, bær og grøntsager i mit vand og lader det stå natten over. det er smukt og smager såååå godt! Jeg er dog helt hellig med KUN at bruge øko, når jeg laver dette smagfulde vand……

 

Tekst & foto: Louisa Lorang

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit cowgirl køkken