vind en philips pastamaker

JEG HAR TRUKKET EN VINDER!
Tak til alle der deltog – og tillykke til METTE CATHRINE HANSEN
(tjek din mail, eller send mig din info på louisa@lorang.dk)
Vind! Vind! Vind!
Lige nu kan du vinde en Philips Pastamaker her på siden. Maskinen kan lave alt fra skruer, spaghetti, nudler, lasagneplader og meget mere. Super nem og skægt! Ikke mindst for ungerne!
Se Philips Pastamaker her!
Maskinen koster ca. 1900 kr.
Hvis du vil vinde pastamakeren, så skriv en kommentar på dette indlæg. Fortæl mig hvilken ret du og dine unger (egne eller låne) oftest laver sammen.
Jeg trækker en vinder fredag den 29. maj klokken 19.
Her får du en af mine favoritter – En af dem hvor ungerne ikke vil have persille på, men stadig ikke har “opdaget” ansjoserne.
Opskriften er til 2-3 personer
PASTA
100 g durummel
200 g hvedemel (tipo 00)
½ spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
¼ dl vand
2 æg
DESUDEN
4 ansjoser
4 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
1 tsk. chiliflager
mere olivenolie
masser af hakket bredbladet persille
salt og peber
lidt fintrevet citronskal
TILBEHØR
masser af sprød salat
Kom alle ingredienser til pastaen i maskinen og lad den ælte. Mel reagerer ret forskelligt, så vær obs på om du skal tilsætte mere væde.
Pastaen komemr ud når den er klar.
Sæt vand over til pasta.
Hak ansjoserne, og rist ansjoser og hvidløg i rigeligt olivenolie på en stor, varm pande. Ansjoserne skal nærmest smelte, og hvidløget må gerne tage en smule farve. Tilsæt chiliflager.
Kog imens pastaen al dente i rigeligt og saltet van, den skal bare have et par minutter. Kom pastaen på panden med en smule kogevand (½-1 dl). Vend det hele sammen. Sluk for blusset, og vend rigeligt persille i. Smag til med salt, peber og citronskal, og servér straks med sprød salat til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Konkurrencen er sponsoreret af Philips
Knægten er mest til Lasagne men fruen og jeg foretrækker nu Pasta med svinemørbrad, bacon og champignoner.