Spaghetti med kødboller

vanilje parfait

Super nem is, der ikke kræver en maskine.

Lad ungerne bestemme hvad der skal i. Bær, chokolade, nødder, skumfiduser, cookies og meget mere kan såååå meget anbefales!

 

Opskriften her er god som dessert til 6 personer

 

1 dl piskefløde

6 æggeblommer

100 g sukker

250 g ricotta

100 g drænet yoghurt

75 g mørk chokolade, hakket

75 g hakkede valnødder

1 stor håndfuld mini skumfiduser

Tilbehør

friske jordbær

 

Pisk fløden stiv.

Pisk æggeblommerne med sukker, til de er lyse og luftige.

Pisk ricotta og yoghurt sammen, så massen bliver glat.

Vend forsigtigt flødeskum, ricottamasse og æg sammen.

Vend chokolade og valnødder i og fyld massen i en form og frys den natten over ? eller mindst 6 timer.

Tag den ud ca. 10-15 minutter inden servering.

Servér med jordbær.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Flere opskrifter på louisalorang.dk

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti med kødboller