vanilje parfait

Super nem is, der ikke kræver en maskine.
Lad ungerne bestemme hvad der skal i. Bær, chokolade, nødder, skumfiduser, cookies og meget mere kan såååå meget anbefales!
Opskriften her er god som dessert til 6 personer
1 dl piskefløde
6 æggeblommer
100 g sukker
250 g ricotta
100 g drænet yoghurt
75 g mørk chokolade, hakket
75 g hakkede valnødder
1 stor håndfuld mini skumfiduser
Tilbehør
friske jordbær
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommerne med sukker, til de er lyse og luftige.
Pisk ricotta og yoghurt sammen, så massen bliver glat.
Vend forsigtigt flødeskum, ricottamasse og æg sammen.
Vend chokolade og valnødder i og fyld massen i en form og frys den natten over ? eller mindst 6 timer.
Tag den ud ca. 10-15 minutter inden servering.
Servér med jordbær.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Flere opskrifter på louisalorang.dk
Ingen kommentarer endnu