moonshine

preggo-liv

Jeg er nu i 37. uge. Så der er ikke længe til.
Om et par dage, er jeg færdig med at arbejde og kan begynde at tænke på ALT det jeg mangler til min nye baby.
Måske fordi det er mit 3. barn har har intet klar! Som i intet!!!
Alt fra de to andre er givet videre, fordi vi egentlig for lang tid siden mente at 2 børn var nok til os. (det var det bare ikke <3)

Så nu ser jeg frem til at shoppe babytøj, vogn, bleer, sutter og ballade……Det hele naturligvis i en ret-så-køns-neutral farve, da vi bedst kan lide at kønnet er en overraskelse!

Så HEY! Skriv gerne hvis du kan anbefale en lille, city lækker barnevogn/kombivogn, for jeg orker ikke tjekke alle test mm. Taaaaaaak!

Her er jeg top-preggo på Havnen!

 

Tak for foto: Maria Warnke Nørregaard

 

 

 

12 kommentarer

 • Josefine Eiby

  Er en Bugaboo-fan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Louisa.
  Hvor ser du dejlig ud med din fineste mave 🙂
  Prøv at kigge på Bugaboo Cameleon – super lækker by/kombi/(pæn ;)) vogn – den kan varmt anbefales! Pøj pøj med jagten – det er nu ret hyggeligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Happy shopping! Jeg har en bugaboo buffalo, som jeg har været sindssygt glad for. Skal den være mere lightweight, så er Chameleon en mulighed og ellers har jeg hørt at Cybex lige er kommet med en der skulle være vældigt smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kan anbefale Emmaljunga Nitro City. Det er faktisk en klapvogn, men sædet kan ligges fladt ned og så kan den bruges som barnevogn, med enten lift eller voksipose – og dermed har du en vogn som kan bruges i MANGE år! 😉 Lille, fiks og lækker at styre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så smuk gravid. Og hvor er det skønt, at fødslen er lige om hjørnet. Det er så fantastisk.

  Jeg kan virkelig anbefale en Baby Jogger City Mini GT eller Baby Jogger City Elite med deluxe liftkasse. Det er simpelthen så lækker en klapvogn, og når man så har liftkassen på, er det en fantastisk barnevogn. Liftkassen jeg taler om er denne: http://www.jollyroom.dk/produkter/baby-jogger-deluxe-pram-lift-black – den er bare vildt lækker. Min søn lå i den til han var omkring 8,5 måned. Jeg har lavet en anmeldelse af Baby Jogger City Mini GT på min blog: http://detbedstejegved.dk/anmeldelse-af-baby-jogger-city-mini-gt/

  Kh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK! nemlig sådan noget light-noget jeg kigger efter 🙂 SØD! Kh L

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Her er vi et år inde i livet med tre børn (hun fylder 1 om 8 dage!) og jeg vil anbefale dig præcis den samme vogn. Med liftkassen. Derudover skal du have en gyngevugge – fordi så kan de store også vugge Lillen i mens du brygger mere kaffe og smører en mad.
   Uh! Og en god bæresele som bærer vægten på hofterne fordi tre børn og ..ahem.. En ikke helt ung krop, kan mærkes.
   Hav en dejlig barsel og god shoppetur❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjek! gyngevuggen er sat parat. Det er nok det allervigtigste!!! TAK for svar <3 KH L

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

moonshine