pizza margarita

mit cowgirl køkken- the roadtrip

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er vild med det Texanske køkken!? Med tacos, pies, BBQ, margaritas, bønner, ferskner, lime, grapefrugter, bøffer, østers, friturestegt ballade og meget mere.

I et år boede jeg helt nede i det sydligste Texas. Jeg var 15 år og kom fra (nogenlunde) sunde vaner, Østerbro og var såååå klar til at forlade reden.

Og man må sige at jeg kom væk! Fra Østerbro til det sydligste Texas er noget af en forandring. På alle måder!

Mit_cowgirl-koekken_Page_087-03

Maden var crazy! Alt det jeg ikke fik som barn og teenager, flød i stride strømme. Fritter, sodavand, fedtede pizzaer og alt det andet!

Den gang gik jeg all in. Åd det hele. Godt og dårligt snask, forstås. Nu er jeg trods alt mest betaget af de smækre snask. F.eks. frisklavede tortillas med kød eller grønt, lidt guacamole og en røvfuld frisk salsa – det er svært at slå!

Siden min første bog, har jeg drømt om at beskrive det Texanske køkken. Dele opskrifterne og stemningen.
Sidste år fik jeg endelig muligheden. Min familie (mand og 2 børn) og jeg, fløj til Houston for at begynde en 6 ugers tur rundt i Texas. Eneste regel: Spis alt hvad I kan!

Vi rejste i 6 uger i sommerferien. Det er VARMT! Vi spiste det meste og siden har jeg omdannet alt den mad, til opskrifter der (forhåbentlig) er brugbare i et dansk køkken.

For første gang skulle jeg selv fotograferer til en bog! Jeg har altid været privilegeret og arbejdet med nogle af de skønneste fotografer, så det var klart grænseoverskridende at skulle stå for stemningsbillederne selv!

Mit_cowgirl-koekken_Page_118-01 Mit_cowgirl-koekken_Page_194-01 Mit_cowgirl-koekken_Page_087-02

Et simpelt, let forstårligt kamera var en stor hjælp! Jeg hader brugsanvisninger, så jo nemmere et produkt kan gennemskues uden, des bedre!

Jeg er faktisk glad for at fotograferer og selvom jeg er totalt urutineret, synes jeg faktisk at jeg slap okay fra det! Ingen tvivl om, at jeg gerne vil prøve igen.

Med mine (og min mands) fotos fra vores tur, 6 uger med fantastiske oplevelser for både de voksne og ungerne, munden fuld af mad og med følelsen af, at det bestemt ikke er sidste gang vi rejser på den måde, udkom Mit Cowgirl Køkken endelig denne sommer!

Det var sådan en fornøjelse at lave den! Jeg håber også at den er en fornøjelse at kigge i, og måske at bruge!

Yiiiihaaaaa og rigtig smuk sommer derude!

Mit_cowgirl-koekken_Page_195-02

Tekst og fotos: Louisa Lorang & Benjamin Ekerot

Kamera: Nikon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pizza margarita