olufs is

jordbærmælk

Opskriften her er fra min juicebog JUICE & CO. Den indeholder masser af juicer, shakes og greenies og også lidt info om, hvordan du kan tage en juicetur!

Om mindre end 1 mdr. kommer min næste bog, der også er en juicebog. JUICE FOR BEGYNDERE – den er til dig, der gerne vil i gang med at juice og som ikke nødvendigvis når forbi en helsekost, eller får købt en slowjuicer, men som elsker søde juicer og som måske gerne vil lære at drikke liiiidt flere grøntsager. Mere om den når den er helt klar!

Og hey! Mens vi venter, kan du lige nu få 50 kr. i rabat på alle bøger i shoppen. Skriv: juice i kuponfeltet, så trækkes beløbet ved kassen. Rabatten gælder indtil 25/7.

Brug dine modne jordbær i en skøn jordbærmælk. Jeg er vild med mandel- eller hasselnøddemælk, men alt fra hamp til sojamælk kan bruges!

Bipollen eller blomsterpollen søde en anelse, men ikke noget der batter. Til gengæld er det proppet med vitaminer, mineraler og protein. Du kan købe det i helsekostbutikker, eller lave jordbærmælken uden.
Nyd jordbærmælken som morgenmad, mellemmåltid eller som fredagsslik.

 

Opskriftne giver ca. 1/2 liter

 

200 g jordbær
1 tsk. fint revet limeskal
3 dl nøddemælk
2 tsk. bipollen
2 tsk. limesaft

Nip blomsterne af jordbærren og blend jordbær, limeskal, nøddemælk og bipollen i ca. 1 minut. Smag til med lidt limesaft.

Servér iskold.

TIP: du kan reagerer en smule på bipollen eller blomsterpollen, hvis du er allergiker. Test en smule i munden, hvis det klør bør du undlade det.

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Stine / Skovdal.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

olufs is