pasta med kødboller

vind billetter til årets vildret 2015

Søndag den 18. oktober 2015 fra kl. 10.30-16.00 i Forum Copenhagen

Seks kokke fra nogle af Danmarks bedste restauranter dyster i kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2015 om at tilberede den bedste vildret, og du kan komme med! Du kan vinde to billetter til Intercomps Bolig-, Mad- og Designmesse i Forum og overvære kokkekunst på højt niveau i Årets Vildtret 2015.

Efteråret er kommet, og det er ensbetydende med lækkert, lokalt og frisk vildtkød. Vildtkødets højsæson skal fejres, og det bliver den med kokkekonkurrencen Årets Vildtret, hvor Danmarks dygtigste kokke dyster om at tilberede de vildeste retter. Årets Vildtret afholdes som en del af Intercomps Bolig-, Mad- og Designmesse i Forum, hvor flere end 45.000 gæster forventes at danne rammen for en intens dyst blandt Danmarks førende kokke ? en dyst, du kan vinde muligheden for at overvære.

Konkurrencens fokus er det friske vildtkød, bæredygtighed og de gode, danske råvarer. Deltagerne skal improvisere en forret og en hovedret af spændende vildtkød, så deres kreativitetsevner kommer i dén grad på prøve. Deltagernes vildtretter bliver bedømt af et stærkt dommerpanel bestående af kokkene Francis Cardenau, Rasmus Grønbech, Mikkel Maarbjerg og Mikkel Marschall samt landmand Søren Wiuff og journalist Nadia Mathiasen.

Vind to billetter til Årets Vildtret 2015:
Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på, hvor Årets Vildtret afholdes:

  1. Bella Center
  2. Tivoli Hotel
  3. Forum Copenhagen

Jeg trækker en vinder den 10/10

 

Tekst & foto: Holm kommunikation

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pasta med kødboller