lakridstrøfler

Dét her bliver man snasket af! Så det er perfekt for ungerne at lave selv, eller med med voksen.
Vær mere end almindeligt hysterisk med håndvasken, inden I starter…….
Opskriften giver 25-30 stk.
1½ dl piskefløde
200 g mørk chokolade
25 g smør
½ dl kakaopulver
½ dl lakridspulver
Kog fløden op.
Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld den varme fløde over chokoladen, tilsæt smør, og rør, til chokolade og smør er smeltet, og massen er blank.
Sæt trøffelmassen koldt, gerne til næste dag.
Form små kugler (de behøver ikke være helt ens) med en teske, 25-30 stk. i alt, og vend dem i lakrids-kakao-blandingen.
Opbevar trøflerne i køleskabet indtil servering. Servér dem kolde og gerne til kaffe.
TIP: Du kan naturligvis sagtens lave trøffelkuglerne helt klassisk med ren kakao
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer endnu