fiskefrikadeller med rødbede råkost

lakridstrøfler

Dét her bliver man snasket af! Så det er perfekt for ungerne at lave selv, eller med med voksen.

Vær mere end almindeligt hysterisk med håndvasken, inden I starter…….

 

Opskriften giver 25-30 stk.
1½ dl piskefløde
200 g mørk chokolade
25 g smør
½ dl kakaopulver
½ dl lakridspulver
Kog fløden op.

Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld den varme fløde over chokoladen, tilsæt smør, og rør, til chokolade og smør er smeltet, og massen er blank.
Sæt trøffelmassen koldt, gerne til næste dag.
Form små kugler (de behøver ikke være helt ens) med en teske, 25-30 stk. i alt, og vend dem i lakrids-kakao-blandingen.
Opbevar trøflerne i køleskabet indtil servering. Servér dem kolde og gerne til kaffe.

TIP: Du kan naturligvis sagtens lave trøffelkuglerne helt klassisk med ren kakao

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fiskefrikadeller med rødbede råkost