Chokolade skeer til varm kakao

Jeg har aldrig været fan af, at smide en ske med chokolade på, i et glas med varm mælk. Det bliver bare ikke rigtig til kakao eller varm chokolade. MEN prøv at komme en chokoladeske i en varm kakao! Tilføj ekstra finesse og smag….
Lav dem til jer selv, eller køb fine, gamle skeer brugt og lav disse til fine julegaver (de er så nemme at dine unger kan lave dem, no problem!!!)
10-15 fine skeer, gerne forskellige
100 g mørk chokolade
100 g mælke chokolade
100 g hvid chokolade
pebermynte stokke eller bolcher
kaffebønner
tørret lavendel
Smelt chokoladerne hver for sig over vandbad.
Læg skeerne på et bræt. Jeg lagde sukkerknalder under skaftet på dem, for at få dem så vandrette så muligt, men brug tændstiksæsker, bøger eller lign.
Kom chokolade på skeerne og sprøjt gerne med en anden chokolade. Top med knuste pebermyntestokke, knuste kaffebønner eller tørret lavendel og lad chokoladen sætte sig.
Opbevar skeerne køligt indtil brug i op til 14 dage.
TIP: Prøv også med skumfiduser, tørrede hindbær, lakridspulver eller andet efter smag.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer endnu