Bean quesadillas

Jeg er totalt vild med quesadillas. Og denne simple version er helt glimrende til aftensmad i min bog!
Baby Miss Maggie spiser dem med bønner og det hele (uden chili) De store tager dem klassisk med ost! Og dog toppet med masser af salat og ballade. Jeg er fan af bønner. Morgen, middag og aften! Bønner rocks!
Opskriften her er til 3-4 personer.
Bønner
1 lille løg
2 fed hvidløg
olivenolie
1 spsk smør
250 g kogte pintobønner
1 dl kogende vand
1 spsk chipotle i adobe (eller anden chlisauce)
2 tsk knust spidskommen
salt
Salsa:
3 tomater
1 rødløg
1 grøn chili
1 håndfuld koriander
saft af 1 lime
salt
Quesadillas:
8 tortillas
200 g ost, gerne cheddar eller gryere
100 g babyspinat
2 hjertesalater, snittede
limebåde
evt. yoghurt og chilisauce
Bønner:
Hak løg og hvidløg fint. Sautér det i olivenolie og smør på en varm pande, uden at det tager farve. Kom bønnerne på og tilsæt vand. Kog lidt op. Blend eller mos og smag til med spidskommen og salt.
Salsa :
Hak tomater, løg, chili og koriander og vend dem sammen med lime og salt.
Quesadillas:
Fordel bønnemos, revet ost og spinat på 4 tortillas. Top med de sidste 4 og steg dem en ad gangen på en varm, tør pande. De skal have ca. 1-2 minutter på hver side.
Skær dem i trekanter og top med salat og salsa. Servér straks med limebåde og evt. yoghurt og chilisauce til.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Spændende opskrift. Nu der stod et navn ud for foto, måtte jeg lede forgæves. Det er hoppet ud, men det lyder jo super, så det ser garanteret også mindst lige så godt ud.
Tak for din inspiration her på bloggen. 🙂