Halloween invitation!

gingersnaps

Jeg er helt vild med disse! Og ungerne er også begejstrede, så opskriften giver en hel bunke. Servér dem til te, der er oldschool og skønt.

Opskriften giver ca. 40 styk

 

400 g hvedemel

2 ½ tsk. bagepulver

1 ½ spsk. stødt ingefær

1 tsk. stødt allehånde

¼ tsk. stødt nelikke

½ tsk. kværnet, sort peber

2 tsk. natron

1 nip salt

175 g brun farin

200 g blødt smør

1 lille æg

1 dl lys sirup

1 tsk. fint revet, frisk ingefær

2-3 spsk. hakket, syltet ingefær

DESUDEN

2-3 dl sukker

 

Bland hvedemel, bagepulver, stødt ingefær, allehånde, nelikke, peber, natron og salt sammen.

Pisk farin og smør luftigt med en el-pisker. Tilsæt æg og sirup og pisk kort, så massen er samlet.

Rør melblandingen sammen med smør blandingen og vend frisk og syltet ingefær i.

Sæt dejen koldt i 20-30 minutter.

Tril dejen til kugler på størrelse med 2 kroner. Rul dem i sukker og sæt dem på bagepapir, på bageplader og med godt med mellemrum i mellem.

Bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter.

Lad dem køle på pladen og flyt dem til en rist, når de ikke længere er bløde. Lad dem køle helt og opbevar dem derefter i en kagedåse i op til 1 uge.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Chris Tonnesen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween invitation!