Sommerens bedste rabarbersaft

Det er nemt at lave sin egen rabarbersat. Så er du så heldig at have en rabarber i din have, der (liiige om lidt) bugner med stilke, så lav denne til dig og ungerne.
Voksne kan toppe med bobler i stedet for vand – hvis du er til det 😉
Opskriften er lavet til Vores Børn
Opskriften giver en stor flaske blandet saft. Venter du med at komme vand i den, kan den holde sig i 1-2 uger.
Find mange flere af mine opskrifter i mit online magasin: Lorang&Co
300 g rabarber
2 dl sukker
½ stang vanilje
½ liter vand
isterninger
danskvand eller koldt vand
Desuden:
Lime- & citronskiver
Sugerør
Kom rabarber, sukker, vanilje og vand i en kasserolle. Kog stille og roligt op i ca. 10 minutter. Sluk og lad lagen trække i 15 minutter. Sigt og sæt lagen kold.
Fyld rabarbersaft på en flaske, top med danskvand eller vand. Pak den i madkurven og servér evt. med lime- og citronskiver og sugerør.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Ingen kommentarer endnu