verdens bedste ferskenis

Super hurtig pasta med squash

Pasta med squash

Er du sulten NU!? Så skal du måske prøve denne super hurtige pasta med squash.

Bruger du frisk pasta tager retten ca. 10 minutter at lave. Det er altså hurtigere end at hente pizza, eller ringe efter sushi. Og meget billigere (og måske lidt sundere?!)

Og så er den så nem, at har du skolebørn, kan du sætte dem i sving!

Squashen falder en del sammen, så brug gerne mere end jeg har gjort, hvis du vil have en endnu grønnere ret.

Opskriften er i øvrigt fra mit helt gratis online magasin Lorang&Co. her kan du finde bunker af opskrifter og ideer til både sødt, salt og oftest også bunker af sjusser!

 

DET SKAL DU BRUGE:

250 g frisk pasta

Salt

2 squash

Olivenolie

3 fed hvidløg

100 g pecorino

Lidt kogevand

Mere pecorino

Salt og peber

 

SÅDAN GØR DU:

Sæt vand over til pasta.

Riv squash og sautér i olivenolie i en dyb varm pande.

Snit hvidløg i tynde skiver og kom det i panden med squash. Sautér til squash og hvidløg er møre uden at tage farve.

Kom pastaen i kogende saltet vand og kog den al dente, ca. 3 minutter, alt efter pastatype

Riv osten imens squash og hvidløg sauteres.

Afdryp pastaen og gem lidt af kogevandet.

Vend pastaen i squashen på den varme pande. Tilsæt en lille smule af kogelagen sammen med osten. Smag til med salt og peber.
Servér straks med ekstra ost og peber.

 

 

Opskrift & Styling: Louisa Lorang / LorangMini

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Opskriften er fra online magasinet Lorang & Co

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

verdens bedste ferskenis