Super hurtig pasta med squash

Er du sulten NU!? Så skal du måske prøve denne super hurtige pasta med squash.
Bruger du frisk pasta tager retten ca. 10 minutter at lave. Det er altså hurtigere end at hente pizza, eller ringe efter sushi. Og meget billigere (og måske lidt sundere?!)
Og så er den så nem, at har du skolebørn, kan du sætte dem i sving!
Squashen falder en del sammen, så brug gerne mere end jeg har gjort, hvis du vil have en endnu grønnere ret.
Opskriften er i øvrigt fra mit helt gratis online magasin Lorang&Co. her kan du finde bunker af opskrifter og ideer til både sødt, salt og oftest også bunker af sjusser!
DET SKAL DU BRUGE:
250 g frisk pasta
Salt
2 squash
Olivenolie
3 fed hvidløg
100 g pecorino
Lidt kogevand
Mere pecorino
Salt og peber
SÅDAN GØR DU:
Sæt vand over til pasta.
Riv squash og sautér i olivenolie i en dyb varm pande.
Snit hvidløg i tynde skiver og kom det i panden med squash. Sautér til squash og hvidløg er møre uden at tage farve.
Kom pastaen i kogende saltet vand og kog den al dente, ca. 3 minutter, alt efter pastatype
Riv osten imens squash og hvidløg sauteres.
Afdryp pastaen og gem lidt af kogevandet.
Vend pastaen i squashen på den varme pande. Tilsæt en lille smule af kogelagen sammen med osten. Smag til med salt og peber.
Servér straks med ekstra ost og peber.
Opskrift & Styling: Louisa Lorang / LorangMini
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Opskriften er fra online magasinet Lorang & Co
Ingen kommentarer endnu