Raspberry cheesecake bowl

Om du vil anvende denne her raspberry cheesecake bowl som morgenmad, dessert eller måske frokost, er op til dig! Jeg er vild med birkes i kager og vild med bowle der smager som kage.
Måske egner den sig bedst til en søndag? (Så er det godt at det er søndag i dag!)
Måske kan du sætte dine unger til at lave den, både til dig og dem? Men seriøst! Du bør altså prøve den!
Opskriften er fra min bog JUICE DE LUXE. Husk du altid kan finde masser af mine opskrifter i mit gratis online magasin Lorang&Co. Eller selvklart her på sitet!
Opskriften her giver 2 bowls
Det skal du bruge:
4 dl mandelmælk
125 g hindbær
1-2 spsk. citronsaft
½ tsk. fintrevet skal af økologisk citron
¾ dl chiafrø
1 spsk. birkes
Topping:
50 g mandler
1 dl havregryn
2 spsk. honning
1 nip salt
1 håndfuld hindbær
lidt revet citronskal
Sådan gør du:
Blend mandelmælk, hindbær, citronsaft og -skal. Sigt og bland med chiafrø og birkes. Hæld mælken i to glas eller skåle, og sæt det i køleskabet til næste dag. Hak mandlerne, og rist dem sammen med havregryn i 2-3 minutter på en tør, varm pande. Kom honning på, og lad mandlerne glasere. Krydr med salt, og lad toppingen køle af på bagepapir. Hæld mandelmælken i to glas eller skåle toppet med de ristede, glaserede mandler, hindbær og citronskal. Server den straks.
Opskrift & Styling: Lorangmini / Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen
Jeg er vild Ed dine indlæg, du er altså bare så fantastisk inspirerende.