Hot Finger Dogs

Så er halloween lige op over! Inviter de mest uhyggelige gæste spå små hot finger dogs!
Chutneyen er sød, syrlig og perfekt som topping på hotdogs. Den kan laves flere dage i forvejen og opbevares på et skoldet glas på køl.
Find mange flere opskrifter på louisalorang.dk
Opskriften giver 24 små hotdogs.
Tomatrelish:
½ kg modne tomater
lidt olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
10 g skrællet ingefær
½ tsk. cayennepeber
2 tsk. Garam masala
½ dl hvidvinseddike
1 tsk. salt
250 g sukker
Hotdogs
12 pølser
12 hotdogbrød
Hak tomaterne groft. Sautér dem i olie på en varm pande. Lad dem sauterer i 15-20 minutter, til det meste væde er fordampet, men uden at de steger rigtigt.
Riv eller blend løg, hvidløg og ingefær. Sautér det på den varme pande sammen med tomaten. Giv det et par minutter.
Kom cayennepeber og garam masala på. Krydr med salt, eddike og kom sukker på.
Lad det hele smelte sammen stille og roligt, det tager ca. 15 minutter, eller til væden igen er fordampet. Smag til og fyld på et skoldet glas, indtil brug.
Hotdogs:
halvér pølser og brød. Snut et lille stykke af pølsen, så det ligner en negl. Lun begge dele.
Fyld pølsebrød med chutney og pølse, top med ketchup og servér.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Model: Mathilde
Ingen kommentarer endnu