Nemme hjemmelavede corndogs

Quesadillas – det bedste vi ved!

QuesadillasIsær min søn, Isak, elsker Quesadillas! Måske uden knapt så meget dims på toppen, men det elsker
jeg til gengæld.
Brug dem som snacks, eller æd en masser snack-grønt inden og brug dem som aftensmad.

Husk at du kan finde masser af inspiration, i mit online magasin – Lorang&Co

Beregn 1-2 hele quesadillas pr person

Guacamole:
½ fed hvidløg
3 modne avocadoer
2 spsk. lime
salt
evt. 1 spsk. fint hakket rødløg
Quesadillas:

100 g cheddar
4 hvede tortillas
salt
Topping:
2 tomater
1 hjertesalat
lidt limesaft
salt
evt. salsa
limebåde

Guacamole:
Gnid en stor morter med hvidløg. (eller en skål)
Flæk avocadoerne, kassér stenene og skrab kødet ud med en ske. Kom kødet i morteren og mos
det groft. Smag til med lime og salt og evt. løg.
Quesadillas:
Fordel osten på 2 tortillas. Læg to tortillas på toppen og steg dine quesadillas på en tør, varm
pande, til osten er smeltet, og de er gyldne og sprøde. Vend dem forsigtigt.
Skær dem i trekanter.
Skær tomater i tern. Snit salaten groft og top quesadillas med salat, tomat og guacamole.
Servér straks med limebåde og evt. salsa til.

TIP: Du kan komme lidt spinat indeni dine quesadillas, hvis du har lyst.

 

Opskrift og styling: Louisa Lorang

foto: Maria Warnke Nørregaard

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme hjemmelavede corndogs