Quesadillas – det bedste vi ved!

Især min søn, Isak, elsker Quesadillas! Måske uden knapt så meget dims på toppen, men det elsker
jeg til gengæld.
Brug dem som snacks, eller æd en masser snack-grønt inden og brug dem som aftensmad.
Husk at du kan finde masser af inspiration, i mit online magasin – Lorang&Co
Beregn 1-2 hele quesadillas pr person
Guacamole:
½ fed hvidløg
3 modne avocadoer
2 spsk. lime
salt
evt. 1 spsk. fint hakket rødløg
Quesadillas:
100 g cheddar
4 hvede tortillas
salt
Topping:
2 tomater
1 hjertesalat
lidt limesaft
salt
evt. salsa
limebåde
Guacamole:
Gnid en stor morter med hvidløg. (eller en skål)
Flæk avocadoerne, kassér stenene og skrab kødet ud med en ske. Kom kødet i morteren og mos
det groft. Smag til med lime og salt og evt. løg.
Quesadillas:
Fordel osten på 2 tortillas. Læg to tortillas på toppen og steg dine quesadillas på en tør, varm
pande, til osten er smeltet, og de er gyldne og sprøde. Vend dem forsigtigt.
Skær dem i trekanter.
Skær tomater i tern. Snit salaten groft og top quesadillas med salat, tomat og guacamole.
Servér straks med limebåde og evt. salsa til.
TIP: Du kan komme lidt spinat indeni dine quesadillas, hvis du har lyst.
Opskrift og styling: Louisa Lorang
foto: Maria Warnke Nørregaard
De ser mega fråderen ud! Det må prøves.