Hjemmelavede påskeæg

Peach melba coppler

En coppler er en af de nemmeste og bedste desserter man kan forestille sig. Især om sommeren når der er meget moden frugt, er en coppler den bedste ide. En slags amerikansk crumble.

Denne her er i en peach melba version og perfekt at lave – også når man er lille.

Husk at du kan finde bunker af lækre opskrifter i det gratis madmagasin Lorang&Co

Dessert til 6 personer

 

4-5 modne ferskner

½ dl sukker

1 spsk. citronsaft

1-1 ½ spsk. majsstivelse

200 g hindbær

Dej:

2 ½ dl hvedemel

1 ¼  dl sukker

1 nip salt

1 tsk bagepulver

75 g koldt smør

Ca. ½ dl koldt vand

 

Tænd ovnen på 200 grader.

Flæk fersknerne og kassér stenene. Skær fersknerne i både og vend dem med ½ dl sukker, citronsaft og majsstivelse. Fordel dem i et ovnfast fad (ca. 24 cm) og bag dem i den varme ovn i 10 minutter. Tag dem ud og vend dem med hindbær.

Bland hvedemel, sukker, salt og bagepulver sammen. Skær smørret i tern og smuldre det i melet. Saml dejen med koldt vand, brug en ske. Den skal være klistret.

Læg klatter af dejen ovenpå frugten og bag din coppler i den varme ovn i ca. 30-40 minutter. Eller til den er gylden og gennembagt. Dejen fordeler sig underbagningen og frugten koger op,  så sæt gerne en bageplade med bagepapir under din form, for en sikkerheds skyld.

Servér din coppler lun med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis til.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Chris Tonnesen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede påskeæg