Peach melba coppler

Havregryn & rosin cookies

Det regner! Vi har sommerferie og vi havde håbet at sidde i solen med is, snobrød og vandkamp om hjørnet.

Sådan er det ikke (endnu! – Vi har stadig håbet). Men imens vi venter tænker vi, at disse nemme cookies er toppen!

PS – Og husk at følge vores insta ❤️

cookies

HAVREGRYN COOKIES
16 – 20 styk

 

100 g blødt smør

1 dl sukker

1 dl brun farin

1 stort æg

2½ dl mel

1 dl havregryn

½ tsk. bagepulver

1 knsp. salt

1 dl rosiner

 

Pisk smør, sukker og farin sammen. Tilsæt æg. Bland mel, havregryn, bagepulver, salt og rosiner sammen og tilsæt det til massen.

Tril dejen til 16 kugler og læg dem på bagepapir på 2 bageplader. Tryk dem lidt flade. Bag småkagerne ved 180 grader i ca. 15 minutter. Afkøl helt på rist.

Kagerne kan opbevares i kagedåse et par dage, men er bedst de første to dage.

 

Opskrift & tekst: Louisa Lorang / Ester Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peach melba coppler