Spaghetti cabonara style

S´Mores

maggie ved bål

Har du aldrig smagt s’mores`Så er det helt sikkert på tide!

Det er noget fedtet noget, men noget af det hyggeligeste der findes.

S’mores er en sammentrækning af some more! Og ja, man kan faktisk altid spise en ekstra.

(hvis du er mere sulten, så tjek min madblog på louisalorang.dk)

s'mores

Sådan laver du en masse S´mores:

 

skumfiduser

mørk chokolade

kiks, f.eks. mariekiks

 

Sæt skumfiduser på en snittet pind eller lign og varm den over gløderne i  bålet, til den er gylden og blød. Stik et stykke chokolade i hver skumfidus og klem den sammen mellem to kiks. Nyd straks!

Husk at du kan finde bunkevis af opskrifter på louisalorang.dk

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti cabonara style