French toast med æble

Flere grøntsager i hverdagen!

*Reklame for Sæson*

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af at man skal spise mange grøntsager. Også når vinteren nærmer sig, og det ikke er så lige til, at hapse, spæde friske grøntsager som snack.

Faktisk er efterårets og vinterens grøntsager nærmest nemmere at komme i alt muligt!

Her får du 5 gode råd til hvordan du nemt tryller grønt ind
i din og din families hverdag: 

  • Smid altid rødder i din kødsovs, karrysovs og endda i dine vafler!
  • Riv blomkål i din dej, den forsvinder nærmest og du får pludselig skønt, lyst brød med en bonus af grøntsag!
  • Kom kogt broccoli, rødbede, blomkål eller græskar i dine falafler. Det giver saftige, smagfulde falafler – og din ekstra grøntsager indenbords.
  • Lav masser af suppe! Suppe er den nemmeste måde at få grønt i dig og din familie. De fleste elsker en dejlig suppe baseret på kartofler, persillerod, selleri og porre. Top med sprøde croutoner eller bacon, til dem der har lyst.
  • Juice også sager, du ikke umiddelbart havde forventet ville spille. Lav f.eks. en efterårsjuice af gul peber, græskar, æble, citron og ingefær!

Riv blomkål i din dej! Det virker. Få min opskrift her

Vi elsker grillede ostesandwiches i min familie. Er du også fan, så prøv at riv blomkål, bland den med revet ost og frisk mozzarella og fyld det i dine sandwicher. Det virker og er en lækker måde at få lidt ekstra grønt på!

 

Rodfrugter er søde og dejlige i vafler. Disse nemme vafler er fyldt med rødder og vaflerne smager næsten af toastbrød. Brug dem med skinke, ost og salat eller spis dem som morgenmad med en smørklat og lidt sirup på. Vild måde at spise masser af rodfrugter på!

 

Husk du kan finde masser af skønne opskrifter i mit online magasin Lorang&Co og på Sæsons hjemmeside. 

Tekst & styling: Louisa Lorang
Foto: Lene Samsø

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

French toast med æble