Vores påsketraditioner

Hvad vi laver i corona karantæne

Nu hvor der er gået noget tid her i karantæne, og alle er pænt trætte af det, tænkte jeg, at jeg lige ville skrive hvad vi laver mens vi er i karantæne.

Corona karantæne

Vi kan rigtigt godt lide at spille brætspil, det er bare en hyggelig og nem måde at være sammen som familie. Jeg er begyndt at bruge mere tid i køknet, både med det søde og det salte. Min lillesøster og jeg kan rigtigt godt lide at tegne. Vi bruger nogle skabeloner fra Shuffelbook, som er rigtigt nemme for alle aldre. Vi er også blevet rigtigt gode til at gå lange ture sammen, og finde steder hvor der er mindst mennesker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores påsketraditioner