Nyt nummer af Lorang&Co på gaden

Nem halloween-fest

ester halloween klovn

Der er ikke længe til halloween – og hvis du (som jeg) er typen der gerne vil gøre et nummer ud af det for ungerne – og måske dig selv, men ikke har tonsvis af tid og bunker af fake spindelvæv at hive ned over huset, så kan du måske bruge et par af de her nemme ideer til en nem halloween-fest!?

KOSTUME:
For det første skal der jo laves/købes/lånes eller samles et kostume. Samles er nok den perfekte beskrivelse for hvordan jeg gør, når ungerne skal klædes ud. For jeg er helt sikkert ikke fan af de købte fra BR, som alle børn har på og som er super dårlige i kvalitet og dyre at købe (selvom de ind imellem alligevel ender i et sådant!). Så er jeg mere til at finde en kjole, et par gamacher, en skjorte eller andet, der kan bruges som en del af kostumet og bruges igen efter festen!

Her har jeg smidt Ester i en kjole fra H&M, pyntet den med pompomer og en hjemmelavet krave af tyl. Jeg har købt handsker og en paryk. Smidt hende med klovemaling og bedt hende se uhyggelig ud! jeg synes det virker og hun selv fik faktisk lidt af et chok!
Esters veninde har en gammel uniformsjakke på, gamacher som vi havde i forvejen og en bowler fra en udklædningsbutik. Hendes butterfly er lavet af en stor, foldet blonde bundet på midten.

Balloner med gas giver selvfølgelig lige en ekstra fed effekt og er prikken over i’et.

 

SERVERING:
ja, du kan diske op med hotdogs, edderkoppe-kager, hjernemuffins, græskarsuppe og alt det andet seje! Gør det! Altså hvis du kan nå det. Eller smut i din nærmeste slikbutik og bland selv slik i en enkelt farve! Det har en fantastisk effekt! Og hey, er der slik, skal festen nok blive et hit!

halloween slik

PYNT OP:
Skal det går stærkt, virker det altså monster godt, at dække hele stuen med hvide lagner (eller køb billigt, hvidt stof i f.eks. IKEA.) Det er nemt og hurtigt og virker helt utroligt. Smid en lydkulisse på, der spiller uhyggelige lyde (find en god en online) og så er den skid slået  – som man siger!

halloween pynt op

Sååååå happy halloween derude! Og husk græskar selvfølgelig!

 

Find mere inspiration lige nu i Boligliv, hvor du kan se flere af mine halloweenideer.
Og husk du altid kan læse med i mit gratis online magasin: Lorang&Co

Styling: Louisa Lorang / Lorangmini
Foto: Maria Warnke Nørregaard

 

4 kommentarer

 • Jenny

  Du glemte det gode gamle spøgelse med et lagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Damsted Raabjerg

  Ih, hvor er hun flot Ester! Hvor har du købt pomponer og paryk? Fed stil!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lorang Mini

   Taaaaak! Parykken er købt online i en party-type-butik. Pompommerne har jeg lavet af ekstra tykt garn fra Panduro. 🎈❤️ Kh Louisa

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt nummer af Lorang&Co på gaden