Sådan hygger jeg mig med mine veninder med afstand

Mit første syprojekt

Reklame // test af symaskine

Jeg har fået lov til at teste en symaskine fra Brother – se hvilken lige her. Jeg gik igang for tre uger siden, og da det er allerførste gang jeg syr på symaskine, tog det mig lidt tid at finde ud af hvad jeg skulle sy.

Jeg endte med at starte på et par ternet bukser. Jeg synes selv jeg er nået ret langt, og jeg glæder mig til at vise jer mit resultat.

Undervejs har jeg postet på min insta, hvor I også kan gå ind og se hvordan jeg klarer mig.

Selvom at jeg aldrig har syet, har det været super nemt at komme igang. Symaskinen er dejlig simple, og man lærer den hurtigt at kende. Jeg fik dog lidt hjælp at min mormor, som har godt styr på det. det var meget rart, så fik jeg lige et lidt bedre overblik.

 

Jeg synes det har været virkelig fedt at kunne sy her i sommerferien. Det er dejligt afslappende og det er rart at have noget at lave. I næste uge er jeg færdig med projektet og skal vise mit færdige resultat, men jeg er bestemt ikke færdig med at sy endnu. Jeg har planlagt mange nye projekter og jeg glæder mig til at gå igang.

hvis du vil se andre symaskiner end den jeg modtog så tryk her.

Og jeg jeg skal nok vise det færdige resultat – forhåbentligt i næste uge…. så hold øje med insta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan hygger jeg mig med mine veninder med afstand